Groen staat voor het uitbreiden van uw wagenpark met de hulp van toegewijde vertegenwoordigers die uw bedrijf kennen.

Maak deel uit van ons international transportnetwerk en werk samen met onze specialen om elke dag te kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verzendingen. Of u nu op zoek bent naar geld en kilomètres open zware rit, bijzondere mogelijkheden voor hoge volumes of iets daartussen - we kunnen u helpen om uw wagenpark in beweging te houden.

Meer ladingen om uit te kiezen

Maak gebruik van onze netwerk van meer dan 1000 transporteurs, voor elke regio en elke type vracht. Snel bladeren, onderhandelen, bestellen en factureren op ons CoyoteGO® digitaal vervoersplatform.

Snellere betalingsopties

Voor transporteurs die sneller betaald willen worden, biedt Coyote Logistics een QuickPay binnen 2 dagen, met een kost van 3%. De standaard betalingsopties zijn ook altijd beschikbaar.

Vertrouwde, toegewijde ondersteuning

Het leven op de weg est zwaar; laat ons het makkelijker maken. Vertrouw op uw spécialiste om de ladingen die u wilt te kennen, de mogelijkheden te vinden die passen by uw netwerk en u by staan wanneer u hem nodig hebt.

Consistente transportmogelijkheden

De transporteurs dans le réseau ons hebben toegang tot ladingen van meer dan 1000 verzenders - waarvan vele zich over voorspelbare trajecten bewegen. Praat a rencontré uw vertegenwoordiger sur le transport toegewijd.

«
Het meest waardevolle aan werken met Coyote Logistics, is het begrip van onze zakelijke behoeften. Ze weten waar onze vrachtwagens zijn en waar ze naartoe moeten - Coyote est echt bezorgd over ons bedrijf.
Elias Marinos
PDG, Marinos Tran